Koirakuumetta


Tarvitseeko sanoa enempää?😅Sitä on ilmassa ja vahvasti. Meillä minä olen se, jolla tämä krooninen kuume on ollut jo pidempään. Toisinaan se siirtyy vähän taka-alalle ja sitten se taas palaa.

Olen ollut hyvin eläinrakas jo lapsesta pitäen ja lemmikkiä kaivannut aina. Milloin pyysin iskältä hevosta, koiraa, kissaa, kania tai marsua... Jossain kohtaa meille muuttikin eläkepäiviä viettämään kaksi isoa norjalaista metsäkissaa. Valitettavasti pikkusiskolle ilmestyneiden allergiaoireiden vuoksi niille täytyi kuitenkin etsiä uusi eläkekoti, vain noin puolituntia meille saapumisen jälkeen. Olin tästä tietysti surullinen, mutta eipä se siinä auttanut. Myöhemmin vanhemmat puhuivat toisinaan koiran hankkimisesta.Noin neljä vuotta sitten tämä koirakuumelainen alkoi pohtimaan pikkusiskon kanssa joululahjaideaa äidille. Instagramia selatessa se idea varmaan lähti ja aloin googlaamaan maltankoiria. Noin viisi-kahdeksan tuntia myöhemmin äidillä oli Sulo sylissään. Tämä koko perheen rakastama otus ei ole varsinaisesti lieventänyt kuumetta, vaikka mieheni sitä silloin toivoi. Päin vastoin, tilanne on nykyisin se, että tämä suloisuus on valloittanut myös hänen sydämen.

Olemme aina ajatelleet, ettei koira sovi meidän arkeen. Kiinteistönvälittäjän työajat vaihtelevat aamusta yöhön, joten on tuntunut haasteelliselta asettaa koiran tarpeet työaikojen ympärille. Myös mieheni on keskimäärin aina aamusta iltaan töissä ja kulkee julkisilla, joten etenkään hänen aikatauluihin ei koira tunnu sopivan.Sulo asui meillä viime keväänä noin kaksi kuukautta sekä nyt loppukesästä ja alkusyksystä muutamia viikkoja. Näinä aikoina olen saanut huomata, että kyllähän koira meidän arkeen voisikin sopia. Mies ei ole ihan näin pitkällä, mutta toivotaan, että Sulo onnistuu sulattamaan hänenkin huolensa. Huomasin ilokseni, että kyllähän mä pystyisin koiran sovittamaan omiin aikatauluihin ja ottamaan esimerkiksi toimistolle mukaan (ja on hän joskus asiakkaallakin ollut mukana, heidän luvallaan). Vielä on pohdinnat kesken, mutta ehkä toivottavasti joku päivä meillä on ihan oma Sulo, eikä vain lainassa oleva.


Kuvat otettu keväällä.Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


  • Koirat

Tykkää-merkinnät

Kommentit

petratoivonen
petratoivonen,

Siis mikä ihana pallero, ai että! <3 Täällä on havaittavissa samaa kuumetta kuin siellä! Jos hyvin käy niin ensi vuonna saadaan kuume laantumaan 😉

nouw.com/petratoivonen
KIIAMARIA
KIIAMARIA,

🥰 kuulostaa hyvältä! 😍

nouw.com/kiiamaria

Instagram @_kiiamaria