Long time no see!

Kuvat: @theshe


Heipä hei, näin puolentoista vuoden jälkeen! Hetki siinä meni ennen kuin olin taas valmis kirjoittamaan. En varsinaisesti ajatellut lopettaa blogia, kun viimeisen kirjoituksen tein, mutta suoraan sanottuna blogimaailma ahdisti eikä tehnyt siten mieli tehdä sitä itse.

"Pienen" hengähdystauon jälkeen täällä ollaan ja katsotaan nyt mihin tämä tästä kehittyy. Olen toki kirjoittanut tekstejä tämän tauon aikana, mutta en ole sitten niitä vain halunnut julkaista. Jokin aikaa sitten päätin kirjata aiheideoita ylös ja kertaistumalta niitä kertyi vihkon väliin vajaa 40, joten päätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Jaoin aiheideat viiden eri pääotsikon alle: asut/muoti, työ, koti, arki/elämä ja matkat. Blogi tulee siis käsittelemään näitä edellä lueteltuja aihepiirejä.

Kiitos kärsivällisyydestä, jos olet edelleen matkassa mukana ja tervetuloa, jos juuri löysit tiesi blogini pariin!Sunglasses: Celine

Coat: Suistudio

Shirt: Mango

Leatherpants: H&M

Shoes: Zara

Bag: LVFollow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ilonasport
Ilonasport,
Ihanaa, kun tulit takaisin!
nouw.com/ilonasport
KIIAMARIA
KIIAMARIA,
Pieniruskeatytto
Pieniruskeatytto,
Moi! Tossa kattelin että oot kiinteistövälittäjä, mikä on kiinnostanu mua ja käynyt Helsinki design schoolin, ite hain myös sinne korkeakouluopintoihin ja mulla ei oo mitään hajua millaseen kouluun hain, olis kiva jos tekisit jotain siitä jos kiinnostaa 😊
Pieniruskeatytto.com
nouw.com/pieniruskeatytto
KIIAMARIA
KIIAMARIA,
Kiitos ideoista, mielelläni otan niitä vastaan!😍 Teen molemmista postaukset, kiinteistönvälityksestä lähipäivinä.😊
nouw.com/kiiamaria

    Instagram @_kiiamaria