Melkein kokomusta asu


Musta bleiseri on ollut "pitkän ajan ostoslistalla" niin kauan kuin muistan. Oikeaa ei vaan ole löytynyt. Alkukeväästä näin kuvien bleiserin Massimo & Dutti- nettisivuilla, mutta en silloin ehtinyt ostaa oikeaa kokoa, se oli loppuunmyyty. Kesän alennusmyyntien aikaan ilokseni näin, että sama bleiseri oli heillä alessa ja ehdin ostaa muutaman eri koon kotiin sovitettavaksi, ennen kuin ne taas myytiin loppuun.


Käyttökertoja bleiserille on tullut jo tähän mennessä sen verran, että ehkä täytyy hankkia toinenkin musta bleiseri, jotta tämäkin säilyy hyvänä pidempään. 😅Vaikka olenkin viime vuosina tykästynyt käyttämään värejä pukeutumisessa, niin edelleen lähes kokonaan musta-tai mustavalkoinen asu on mielestäni elegantimpia sekä tyylikkäimpiä mahdollisia asuja. Musta on aina musta.


Jottei tässä oltaisi ihan "hautajaislookissa", niin yhdistin asuun käärmekuosiset kengät lisäämään mielenkiintoa sekä väriä.Viihdyn kokopuvuissa todella hyvin ja onneksi voin työn puolesta pukeutua sellaiseen. Puvussa harvemmin menee vikaan. Tykkään yhdistää siihen jotain naisellista, jottei kokonaisuus mene liian maskuliiniseksi, kuten korot matalien kenkien sijaan.


Puku Massimo & Dutti

Pooloneule Noom / Stockmann

Kengät Zara


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


  • Outfits

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram @_kiiamaria