THIS IS WHERE THE STORY BEGINS


Nyt sitten niistä kesän aikana tapahtuneista muutoksista. Kuten osa onkin jo Instagramissa ja Facebookissa huomannut, niin työrintamalla on ollut kesän aikana muutoksia. Eikä ihan mitä tahansa muutoksia. Uusi työnantajani on nimittäin välitysalan upein ja inspiroivin yritys, eli Bo LKV.


Aloitin Bo:lla heinäkuun puolessa välissä Kallion toimistossa Helsingissä. Vastaanotto yritykseen ei olisi voinut sujua paremmin. Tästä iso kiitos toimistomme muulle henkilökunnalle sekä perehdytystiimille!Miten itse työ sitten on muuttunut? Työn ydin on tietysti samaa, kuten aikaisemminkin. Kuitenkin, koen hyvin tärkeäksi, että voin tuntea brändin olevan sellainen, että se edustaa minua ja minä voin edustaa sitä täydellä sydämellä. Esteettisenä ihmisenä koen Bo:n upean visuaalisen ja laadukkaan konseptin vahvasti itseni näköiseksi.


Heti alkuun sain huomata, että yrityksen puolelta saa paljon apua, vinkkejä sekä omaa työtä helpottavia nykyaikaisia työkaluja. Lisäksi toimistomme ilmapiiri on todella kannustava, joka innostaa itseäkin tekemään aina vähän enemmän. Olen ilokseni huomannut, että Bo:lle siirtyminen on otettu todella positiivisesti vastaan myös tuttavieni ja kavereideni keskuudessa. Ennen vaihtoa ystävät hämmästelivät aika ajoin, että miksi en ole töissä Bo:lla. No nyt olen! 🤩


#thisiswherethestorybegins #justboit #weboitbetter #kiinteistönvälitys


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


  • Työ

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Related posts

Instagram @_kiiamaria