Väliaikaiskodin alakerta


Kuten kerroinkin, niin asumme tällä hetkellä väliaikaiskodissa Espoon Pohjois-Tapiolassa. Aikaisemmat yhteiset kotimme ovat olleet kaksioita kerrostaloissa. Kaksioiden seinien kaatuessa päälle aloimme etsiä kolmiota. Sattumalta kollegani asiakkaalta vapautui samoihin aikoihin rivitaloasunto. Piha ja neliöt houkuttivat valitsemaan tämän.

Asunto on taattua -90 luvun arkkitehtuuria tehokkailla perheneliöillä. Neliöitä tässä kaksikerroksisessa huoneistossa on vajaa 90. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, eteinen, sauna, kylpyhuone, jossa wc sekä erillinen wc. Kaksi vessaa on muuten mun mielestä must have, kun asukkaita on enemmän kuin yksi. Asunnolla on kiva terassi ja piha sekä päämakuuhuoneen yhteydessä parveke. Parveketta käytämme lähinnä tuulettamiseen.Pohjaratkaisu on selkeästi suunniteltu perheelle, mutta olemme tehneet ylimääräisistä huoneista tarvitsemamme tilat. Yläkerrassa on meidän makuuhuone, vaatehuone ja työhuone. Yläkerrasta löytyy myös kylppäri ja sauna, joiden yhteydessä on ns. mun vessa. Alakerrassa yhteiset tilat, eli keittiö ja olohuone sekä terassi ja piha. Alakerrassa on erillinen wc, eli miehen vessa.Saimme sisustettua tästä meille mieluisan väliaikaiskodin huonekaluilla, jotka pääasiassa siirtyvät mahdollisuuksien mukaan myös tulevaan omaan kotiimme. Nämä kuvat on otettu keväällä, kuin sisustus oli vielä täysin paikallaan. Alkukesästä alkaneen asunnonetsinnän ja tarjousneuvotteluiden myötä laitoin kuitenkin sellaisia huonekaluja kiertoon, joita emme olisi halunneet uuteen kotiin mukaan. Kuten tuon niin kauniin kultakehyksisen peilin. Se meni eteenpäin myös turvallisuussyistä. Haluan jatkossakin ystäväni ja heidän juniorit vierailemaan meille. 💛Meidän kodissa yhdistyy miehen minimalistinen ja moderni tyyli sekä minun klassisempaan taittava sisustusmaku. Olen onnekseni tehnyt ihania antiikkilöytöjä, jotka olemme yhdistäneet modernimpiin huonekaluihin. Tykkään yhdistellä ja rikkoa täydellistä sisustusta esimerkiksi eripari ruokapöydän tuoleilla, joista jokainen on niin kaunis. Tämä ruokailuryhmä muodostaa juuri meille sopivan ja meitä miellyttävän kokonaisuuden. Mietimme toisinaan ruokapöydän tuoleiksi Wishbone-tuoleja, mutta toistaiseksi mennään näillä.Olohuoneeseen valikoitui Ikean Söderhamn- sohva. Siinä miellyttää selkeys, mukavuus ja muunneltavuus. Se on juuri loistavan kokoinen tähän olohuoneeseen. Kokonsa puolesta siihen mahtuu istumaan iltaa suurempikin vierasmäärä ja arkisin mahdumme molemmat pötköttelemään siihen.Tämä nojatuoli... Kiitos siskolleni, jonka kautta se meille päätyi! Niin ihana. Nojatuoli ja Kartellin lipasto toimivat eteisen ja olohuoneen tilojenyhdistäjinä. Mies joutui hetken totutella elämään nojatuolin, peilin ja kattokruunun kanssa, mutta nykyään ne on kuulemma ihan ok. Molemmat peilit ovat nyt tosiaan jo uusissa kodeissa, mutta nojatuoli ja kruunu pysyvät, nyttemmin niitä on itseasiassa jo kaksi.


Tällä hetkellä alakerta on hieman erinäköinen, kun sisustus on keväästä elänyt tulevaa muuttoa varten, mutta halusin jakaa nämä kuvat, kun koti oli vielä täysin sisustettu meidän näköiseksi. Uuteen kotiin saamme toivottavasti mahdollisimman paljon nykyisiä huonekaluja, mutta aika näyttää, miten ne sinne istuvat. Sohvapöydän haaveilemme joskus vaihtuvan Gubin Pedrera- pöytään messinkisellä jalustalla, mutta muuten ollaan nykyisiin huonekaluihin tyytyväisiä.


Follow me on: Instagram | Facebook | Bloglovin | Nouw


  • Koti

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Instagram @_kiiamaria